|||

Opdatering fra manipulator-land

Som jeg skrev forleden, så var jeg ret begejstret for mine to apps tekst-manpulering – Text Workflow og Textcraft.

Og som en kort opsummering var Text Workflow klart den bedste app, men Textcrafts udvikler svarede til gengæld lynhurtigt og implementerede min ønskefunktion på under 4 timer, så jeg relativt nemt kunne fjerne alle de små kildehenvisninger i firkantede klammer fra kopieret tekst.

Farvel citathenvisningerFarvel citathenvisninger

Imidlertid gik luften noget af ballonen, da jeg dagen efter ville bruge Textcraft og det overhovedet ikke virkede…

Jeg skrev til udvikler Shihab på Mastodon, men han hævdede at han ikke havde ændret noget, så ingen ved rigtig hvorfor det ikke virkede længere.

Hvorom alting er, så forsøgte jeg mig med Text Workflow igen, og i denne omgang fandt jeg så tricket som var undveget mig i første runde – og jeg kunne altså have sparet mig også at købe Textcraft. Ah, well. Det var trods alt kun $4.99.

I hvert fald skal der lyde en kæmpe tak til Thomas Nielsen på ’Donten, der forsynede mig med det Regex-fif, der knækkede nødden.

Hold op, hvor skal der fjernes firkantede klammer nu!

PS. Nåja, og så lavede jeg da også lige et Apple Shortcut som tager mit clipboard og kører Text Workflow-funktionen og smider resultatet ud i clipboardet igen, parat til at bruge. Nice.

Up next En tur på skolebænken igen med Coursera I vinter brugte jeg omkring 15 timers tid (henover et par uger) på at tage et intro-kursus i prompt engineering ovre på Coursera. Det var ganske Nice spot
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side