|||

Opdatering fra manipulator-land

Som jeg skrev forleden, så var jeg ret begejstret for mine to apps tekst-manpulering – Text Workflow og Textcraft.

Og som en kort opsummering var Text Workflow klart den bedste app, men Textcrafts udvikler svarede til gengæld lynhurtigt og implementerede min ønskefunktion på under 4 timer, så jeg relativt nemt kunne fjerne alle de små kildehenvisninger i firkantede klammer fra kopieret tekst.

Farvel citathenvisningerFarvel citathenvisninger

Imidlertid gik luften noget af ballonen, da jeg dagen efter ville bruge Textcraft og det overhovedet ikke virkede…

Jeg skrev til udvikler Shihab på Mastodon, men han hævdede at han ikke havde ændret noget, så ingen ved rigtig hvorfor det ikke virkede længere.

Hvorom alting er, så forsøgte jeg mig med Text Workflow igen, og i denne omgang fandt jeg så tricket som var undveget mig i første runde – og jeg kunne altså have sparet mig også at købe Textcraft. Ah, well. Det var trods alt kun $4.99.

I hvert fald skal der lyde en kæmpe tak til Thomas Nielsen på ’Donten, der forsynede mig med det Regex-fif, der knækkede nødden.

Hold op, hvor skal der fjernes firkantede klammer nu!

PS. Nåja, og så lavede jeg da også lige et Apple Shortcut som tager mit clipboard og kører Text Workflow-funktionen og smider resultatet ud i clipboardet igen, parat til at bruge. Nice.

Up next En tur på skolebænken igen med Coursera I vinter brugte jeg omkring 15 timers tid (henover et par uger) på at tage et intro-kursus i prompt engineering ovre på Coursera. Det var ganske Nice spot
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot