|||

Tool tip-tip

Jeg har som selv-erklæret app-hobbyist skrevet en masse om forskellige todo-apps, kalendere og andre værktøjer her på bloggen, og jeg håber at det bare har været nogenlunde relevant.

Men der er jo oceaner af apps og tjenester derude, og jeg har slet ikke tid eller energi til at prøve eller skrive om dem alle (selvom det ville være et sjovt projekt, hvis jeg havde fuck you money og kunne lave præcis hvad jeg havde lyst til).

Så derfor kommer lige her som en lille service tre links til sites, der samler og sammenligner dusinvis af apps til ‘produktivitet’.

Toolfinder: Et af de nyeste er Toolfinder fra folkene bag Keep Productive-kanalen på YouTube. Fint site med gode overblik og handy tagging af de forskellige tjenester.

Noteapps: Noteapps.info er lidt mere nicheagtigt, men afgjort stadig brugbart – og gør det især nemt at sammenligne de forskellige note-apps på forskellige områder (design, samarbejde, etc).

Zapier: Endelig synes jeg også at bloggen hos automatiserings-tjenesten Zapier (rimer på ‘happier’), er fin til at finde tips til masser af forskellige værktøjer.

God jagt!

Up next Ferie 2023 Ene-og-alene-bænk
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde