|||

Tool tip-tip

Jeg har som selv-erklæret app-hobbyist skrevet en masse om forskellige todo-apps, kalendere og andre værktøjer her på bloggen, og jeg håber at det bare har været nogenlunde relevant.

Men der er jo oceaner af apps og tjenester derude, og jeg har slet ikke tid eller energi til at prøve eller skrive om dem alle (selvom det ville være et sjovt projekt, hvis jeg havde fuck you money og kunne lave præcis hvad jeg havde lyst til).

Så derfor kommer lige her som en lille service tre links til sites, der samler og sammenligner dusinvis af apps til ‘produktivitet’.

Toolfinder: Et af de nyeste er Toolfinder fra folkene bag Keep Productive-kanalen på YouTube. Fint site med gode overblik og handy tagging af de forskellige tjenester.

Noteapps: Noteapps.info er lidt mere nicheagtigt, men afgjort stadig brugbart – og gør det især nemt at sammenligne de forskellige note-apps på forskellige områder (design, samarbejde, etc).

Zapier: Endelig synes jeg også at bloggen hos automatiserings-tjenesten Zapier (rimer på ‘happier’), er fin til at finde tips til masser af forskellige værktøjer.

God jagt!

Up next Ferie 2023 Ene-og-alene-bænk
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot