|||

Schweizisk sikkerhed

Jeg har i en del år efterhånden haft et blødt punkt for emailtjenesten ProtonMail, der har hjemme i Schweiz. ProtonMail fokuserer på sikkerhed og privatliv, og har været lidt af en darling i de mere paranoide it-miljøer.

Da jeg i 2015 besøgte konferencen LIFT havde jeg fornøjelsen af at interviewe en af folkene bag ProtonMail, Andy Yen, som jeg nåede at fange på hovedbanegården i Geneve mellem to andre opgaver - og han imponerede mig med sin viden, entusiasme og åbenhed.

Jeg er absolut ikke sikkerhedsekspert, men så vidt jeg kan finde ud af er tjenesten en af de bedre, når det handler om at beskytte sin kommunikation, og jeg har faktisk gerne ville støtte dem.

Det er dog ikke fordi jeg oplever mit behov for power-krypteret email som specielt stort i hverdagen, så det er ikke rigtig blevet til noget.

I denne uge har jeg dog trykket på den store knap. Jeg fik nemlig et Sort Fredags-tilbud fra Andy og hans kolleger, på en pakke af både ProtonMail og deres ProtonVPN-tjeneste - og dét tilbud kunne jeg ikke sige nej til.

I skrivende stund er jeg ved at sætte ProtonMail op til mit firmadomæne, og krydser fingre for at det komme til at virke. VPN’et er jeg allerede på - og det kan man i øvrigt høre mere om i den kommendes uges udgave af SuperDigital, hvor jeg har lovet at fortælle om mine foreløbige erfaringer…

Up next Contract for the Web Jeg er nok lidt en sucker for ambitiøse projekter, der optimistisk drømmer om at vække det bedste i både firmaer, myndigheder og individuelle ProtonMail genbesøgt Som jeg skrev forleden sprang jeg i weekenden på et godt tilbud om to års abonnement på en pakke med både mail og VPN fra sikkerhedstosserne (det er
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde