|||

RSS redux

Jeg er rimeligt sikker på, at jeg nok den næste tid havner på en løsning med Feedbin som min feed-administrator, og som den webapp jeg bruger når jeg er på Mac’en.

Men rigtig meget af tiden læser jeg RSS-feeds på Padden, og på iOS er det appen Unread, der styrer.

Den er ekstremt pæn, superfed at navigere i med swipes og gestures, og så længe jeg også her bruger Feedbin-kontoen, så bliver mine favoritter synkroniseret på tværs.

Der er andre apps, der kan mere, men for mig rammer Feedbin+Unread den helt rigtige blanding af design, brugervenlighed og features.

En lille, men meget vigtig ting, når det gælder brugen af Feedbin i Safari: de har gjort meget ud af at lave tastaturgenveje, som gør det til en leg at scrolle igennem sine feeds, læse artikler, markere udvalgte, dele links, sende til Instapaper, etc.

Jeg har ellers været nogenlunde tilfreds Feedly-kunde i mange år, men oplever at tjenesten er sandet til i feature-creep, knirkende design og forkerte prioriteter.

Så nu er det Feedbin og Unread.

RSS to the people!

PS. Lyt evt. også denne episode af Mac Power Users, hvor de fortæller om RSS-historien og tester en bunke apps og funktioner

PPS. Hvis man foretrækker én app, der syncer feeds og læsning gennem iCloud i stedet for en tjeneste som Feedly eller Feedbin, så er News Explorer et rigtig godt bud.

Up next oveRSpringShandling Jeg er efterhånden ret bevidst om, at jeg kaster mig ud i app-tests og den slags som en overspringshandling eller distraktion fra hverdagens Elektronisk databehandling
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde