|||

RSS redux

Jeg er rimeligt sikker på, at jeg nok den næste tid havner på en løsning med Feedbin som min feed-administrator, og som den webapp jeg bruger når jeg er på Mac’en.

Men rigtig meget af tiden læser jeg RSS-feeds på Padden, og på iOS er det appen Unread, der styrer.

Den er ekstremt pæn, superfed at navigere i med swipes og gestures, og så længe jeg også her bruger Feedbin-kontoen, så bliver mine favoritter synkroniseret på tværs.

Der er andre apps, der kan mere, men for mig rammer Feedbin+Unread den helt rigtige blanding af design, brugervenlighed og features.

En lille, men meget vigtig ting, når det gælder brugen af Feedbin i Safari: de har gjort meget ud af at lave tastaturgenveje, som gør det til en leg at scrolle igennem sine feeds, læse artikler, markere udvalgte, dele links, sende til Instapaper, etc.

Jeg har ellers været nogenlunde tilfreds Feedly-kunde i mange år, men oplever at tjenesten er sandet til i feature-creep, knirkende design og forkerte prioriteter.

Så nu er det Feedbin og Unread.

RSS to the people!

PS. Lyt evt. også denne episode af Mac Power Users, hvor de fortæller om RSS-historien og tester en bunke apps og funktioner

PPS. Hvis man foretrækker én app, der syncer feeds og læsning gennem iCloud i stedet for en tjeneste som Feedly eller Feedbin, så er News Explorer et rigtig godt bud.

Up next oveRSpringShandling Jeg er efterhånden ret bevidst om, at jeg kaster mig ud i app-tests og den slags som en overspringshandling eller distraktion fra hverdagens Elektronisk databehandling
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen