|||

Rejse-revival - store hjerter i NZ

I midt-maj 1990 var vi nået til New Zealand, og efter et par dage i Auckland tog vi den på tommelen sydover, med kurs mod New Plymouth, hvor vi havde nogle langt-ude venner af familien, Tony og Therese.

Jeg har aldrig rigtig fundet ud af, om T&T var blevet advaret om at vi måske kunne finde på at dukke op - men uanset hvad, så tog de mod os med åbne arme på en måde jeg stadig er dybt taknemmelig over, her 30 år senere.

Vi endte med at blive der en uge, og selvom vi også hjalp til i huset og med at istandsætte en af deres udlejnings-ejendomme, så kunne lidt maleri og oprydning på ingen måde gøre gengæld for deres fantastiske gæstfrihed.

Vi fik eget værelse, de vaskede vores tøj (det trængte), de bespiste os, arrangerede BBQ-fest med danske øl, kørte os omkring på sightseeing og virkede i det hele taget fuldstændigt afslappede med pludselig at have to ekstra sen-teenagere i huset.

Nogle mennesker har bare store hjerter.

Up next Fra morgenturen Take me to your leader
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline