|||

Projekt-overload

Jeg kan jo rigtig godt lide at dimse med digitale projekter – både i forsøget på at gøre ting smartere, nemmere og sjovere, og så “bare” som en slags hobby.

Men en gang imellem er der simpelthen for mange små og store projekter, jeg kan kaste mig over – og så bliver det for overvældende.

Sådan har jeg det lige nu – for der er både ny organisering i Craft, et par kalender-tjenester jeg gerne vil teste, tweak af backup-procedurer, og så videre, og så videre.

Udfordringen handler dels om at det så bliver svært at vælge hvad jeg skal tackle først, og dels om at alene antallet af projekter overhovedet giver mig stress, fordi jeg altid som udgangspunkt ønsker at simplificere og skære ned og smide ud.

Og så ender jeg med at sidde og dimse formålsløst omkring i alt for lang tid, uden egentlig at komme igang med nogle af projekterne.

Måske skal jeg bare sætte tingene på pause og komme hen til sommerferien, og så dukker energien og tiden nok op af sig selv efter et par dage…

Up next Fodbold-forsinkelse Jeg sidder og kigger en af Danmarks kampe ved fodbold-EM, og er ramt af lag. Nu går jeg ikke ligefrem voldsomt meget op i bold, og sidder som regel De bliver så store
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot