|||

Projekt-overload

Jeg kan jo rigtig godt lide at dimse med digitale projekter – både i forsøget på at gøre ting smartere, nemmere og sjovere, og så “bare” som en slags hobby.

Men en gang imellem er der simpelthen for mange små og store projekter, jeg kan kaste mig over – og så bliver det for overvældende.

Sådan har jeg det lige nu – for der er både ny organisering i Craft, et par kalender-tjenester jeg gerne vil teste, tweak af backup-procedurer, og så videre, og så videre.

Udfordringen handler dels om at det så bliver svært at vælge hvad jeg skal tackle først, og dels om at alene antallet af projekter overhovedet giver mig stress, fordi jeg altid som udgangspunkt ønsker at simplificere og skære ned og smide ud.

Og så ender jeg med at sidde og dimse formålsløst omkring i alt for lang tid, uden egentlig at komme igang med nogle af projekterne.

Måske skal jeg bare sætte tingene på pause og komme hen til sommerferien, og så dukker energien og tiden nok op af sig selv efter et par dage…

Up next Fodbold-forsinkelse Jeg sidder og kigger en af Danmarks kampe ved fodbold-EM, og er ramt af lag. Nu går jeg ikke ligefrem voldsomt meget op i bold, og sidder som regel De bliver så store
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde