|||

Pixel lokker

Jeg er på event-vognen i denne uge – for at skrive nyhedsbreve til Techliv – og har her til aften set Googles Pixel-event.

De lancerer to versioner af deres Pixel 6 smartphone, en standard og en Pro, med en ny Google Tensor-chip som internt omdrejningspunkt.

Og jeg må sgu indrømme, at de ser lidt najs ud.

Jeg har forlængst indset, at jeg er gået all-in på iOS – og Apple generelt – af en masse årsager, inklusive at det simpelthen er for besværligt at befinde sig i for mange økosystemer samtidig.

Det kræver for meget tid og energi både at køre iOS og Android, sådan som jeg ellers gjorde ofte før i tiden, især når jeg skulle lave gadget-tests.

Og mere specifikt i forhold til Android, så har jeg det jo efterhånden lidt stramt med Google, som sagt helt overordnet har været lidt af en skuffelse de sidste 8-10 års tid. Ikke nødvendigvis på teknologi eller dimser, men som firma.

Når alt det er sagt, så synes jeg altså at Android 12, de nye Pixel-mobiler og de indbyggede funktioner så virkelig cool ud, og hvis man lige kunne samle dem op i Danmark ville jeg næsten være fristet til at prøve.

Så det er nok godt at de tilsyneladende kun kan købes i USA…

Up next Bond-brag Var i biffen for første gang i månedsvis, og valgte Bond-braget for den fulde Imperial-oplevelse. Men jeg tror jeg er blevet gammel. For det blev Mobilabonnementer – del 2 Som jeg skrev for nylig, så har jeg netop skiftet teleselskab. Det var faktisk overraskende nemt, da jeg først havde fundet vej gennem junglen af
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde