|||

Pixel lokker

Jeg er på event-vognen i denne uge – for at skrive nyhedsbreve til Techliv – og har her til aften set Googles Pixel-event.

De lancerer to versioner af deres Pixel 6 smartphone, en standard og en Pro, med en ny Google Tensor-chip som internt omdrejningspunkt.

Og jeg må sgu indrømme, at de ser lidt najs ud.

Jeg har forlængst indset, at jeg er gået all-in på iOS – og Apple generelt – af en masse årsager, inklusive at det simpelthen er for besværligt at befinde sig i for mange økosystemer samtidig.

Det kræver for meget tid og energi både at køre iOS og Android, sådan som jeg ellers gjorde ofte før i tiden, især når jeg skulle lave gadget-tests.

Og mere specifikt i forhold til Android, så har jeg det jo efterhånden lidt stramt med Google, som sagt helt overordnet har været lidt af en skuffelse de sidste 8-10 års tid. Ikke nødvendigvis på teknologi eller dimser, men som firma.

Når alt det er sagt, så synes jeg altså at Android 12, de nye Pixel-mobiler og de indbyggede funktioner så virkelig cool ud, og hvis man lige kunne samle dem op i Danmark ville jeg næsten være fristet til at prøve.

Så det er nok godt at de tilsyneladende kun kan købes i USA…

Up next Bond-brag Var i biffen for første gang i månedsvis, og valgte Bond-braget for den fulde Imperial-oplevelse. Men jeg tror jeg er blevet gammel. For det blev Mobilabonnementer – del 2 Som jeg skrev for nylig, så har jeg netop skiftet teleselskab. Det var faktisk overraskende nemt, da jeg først havde fundet vej gennem junglen af
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration