|||

oveRSpringShandling

Jeg er efterhånden ret bevidst om, at jeg kaster mig ud i app-tests og den slags som en overspringshandling eller distraktion fra hverdagens fortrædeligheder.

Nogle gange flytter jeg alle mine opgaver fra en todo-liste til en anden for at tage en pause fra den globale klimakatastrofe, andre gange er det for at distrahere mig selv fra mere private genvordigheder.

I disse dage tester jeg en hel røvfuld RSS-læsere og -tjenester, for at fjerne tankerne fra et job jeg ikke fik, ja, faktisk ikke engang kom til samtale på.

Det grænser til det forvirrende lige nu, men jeg har altså gang i:

Feedly

Unread

Inoreader

Newsify

News Explorer

Reeder

Lire

NetNewsWire

…og det løse.

Hvis alt går vel skriver jeg snart en lille opdatering med udvalgte pro og contra.

Up next Tech-trouble Det er aldrig et godt tegn, når man bliver rutineret i at lave factory reset på hjemme-gear. [Update: Til gengæld er det rart, når en RSS redux Jeg er rimeligt sikker på, at jeg nok den næste tid havner på en løsning med Feedbin som min feed-administrator, og som den webapp jeg bruger når
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline