|||

oveRSpringShandling

Jeg er efterhånden ret bevidst om, at jeg kaster mig ud i app-tests og den slags som en overspringshandling eller distraktion fra hverdagens fortrædeligheder.

Nogle gange flytter jeg alle mine opgaver fra en todo-liste til en anden for at tage en pause fra den globale klimakatastrofe, andre gange er det for at distrahere mig selv fra mere private genvordigheder.

I disse dage tester jeg en hel røvfuld RSS-læsere og -tjenester, for at fjerne tankerne fra et job jeg ikke fik, ja, faktisk ikke engang kom til samtale på.

Det grænser til det forvirrende lige nu, men jeg har altså gang i:

Feedly

Unread

Inoreader

Newsify

News Explorer

Reeder

Lire

NetNewsWire

…og det løse.

Hvis alt går vel skriver jeg snart en lille opdatering med udvalgte pro og contra.

Up next Tech-trouble Det er aldrig et godt tegn, når man bliver rutineret i at lave factory reset på hjemme-gear. [Update: Til gengæld er det rart, når en RSS redux Jeg er rimeligt sikker på, at jeg nok den næste tid havner på en løsning med Feedbin som min feed-administrator, og som den webapp jeg bruger når
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde