|||

Notelinking er den nye hotness

Det er sjovt at se hvordan der også kan være mode i software og features.

På det seneste er det blevet ultrahot at noteapps nu skal kunne linke internt, så de nærmest kan fungere som en slags wiki.

Det gælder fx:

Obsidian

Bear

Drafts

Notion

Roam Research

Jeg synes det er ret interessant, fordi noterne jo kan få ny værdi på den måde (hvis man altså gør sig den anstrengelse at linke relevante noter sammen).

En anden strategi kunne jo være at lade algoritmer søge og vise relevante noter (sådan som Evernote gør), men manuelle notelinks har også nogle fordele.

Jeg glæder mig i hvert fald til at udforske mulighederne - selvom (eller præcis fordi) det kommer til at kræve, at jeg (igen) afprøver en masse apps 😃

Up next Tåge i Haven Mere makro - flere dråber på blad
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration