|||

Siden jeg stoppede i DR for to år siden, og derfor ikke til hverdag sidder i et kontormiljø, er jeg blevet meget mindre forkølet.

Normalt får jeg virkeligt heftige anfald et par gange om året, men de sidste to år altså bare nogle få dage med småsnøfteri.

Fin bonus.

Jeg har dog måske begået hübris ved at fortælle vidt og bredt om det - i hvert fald er jeg gået ned med et brag i denne uge, i klassisk snotstorm-stil.

Midt i en uge med tre oplæg - i Vejle, Esbjerg og Odense - og en Transformator hos Ingeniøren.

Det er en smule belastende. Nemesis.

Up next Gåturs-jubilæum Eksistentielle udfordringer i hverdagen Forleden tillod jeg mig at blære mig med, at jeg kunne markere toårs-jubilæum for hver dag at have gået mindst 10.000 skridt - og det er jeg faktisk
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot