|||

Mail 2020

Lige inden sommer skrev jeg om den nye email-tjeneste Hey, som pludselig var den nye hotness, med nye funktioner, fokus på privatliv og filtrering, og så videre.

Men Hey er ikke (længere) alene om at forsøge at tænke nyt. I denne uge annoncerede firmaet som står bag Edison-appen, at de lancerer Onmail, som også vil være en afløser for Gmail og den slags.

Den har ikke helt så meget ‘personlighed’ som Hey, og er knap så for-organiseret med henblik på filtrering af de mails man får - men den blokerer også pixel-tracking, og arbejder blandt andet med en fokuseret indbakke (det er der selvfølgelig også andre apps, der gør).

Jeg har foreløbig tegnet en måneds abonnement og været alt, alt for hurtigt til at koble den på min firmamail - men jeg bliver altid lidt hektisk, når jeg gerne vil prøve den slags.

Og så må jeg jo tage udfordringerne som de kommer - jeg har således allerede sendt hele to emails til deres support…

Foreløbig går det…okay

Uanset, så er jeg foreløbig ganske optimistisk. Der er nogle ting, som endnu kun virker i browser-klienten af Onmail (og ikke i Edison), men det fikser de forhåbentlig snart.

Den er fint (måske lidt konservativt) designet, men nem at bruge, og der er fine funktioner til sortering, filtrering og organisering.

Under alle omstændigheder er der klasser bedre end ProtonMail, der jo er supersikker og krypteret, men som simpelthen har drevet mig til vanvid, især på iOS, med dårligt, gammeldags interface, elendig søgning, etc.

Ærgerligt - men indtil de gøre noget ved dét, så prøver jeg altså noget andet (men jeg har stadig over et års abonnement tilbage, så jeg kan altid samle ProtonMail op igen, hvis det skulle være).

Så - endnu en tjeneste, endnu en app, og endnu en (måske) forhastet beslutning om at kaste mig over noget nyt…

Hashtag: when will I ever learn?

Up next Den nysgerrige genbo Fra vores altan kan vi se en stor ejendom, der har været omgivet af stilladser og indhyllet i afdækningsplast i samtlige 4-et-halvt år vi har boet Beta-eventyr For et par uger siden var jeg crazy og installerede iPadOS 14 betaen på min Padde. På nær nogle små hik og host er det gået udmærket, så jeg tog
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot