|||

Lokkende browsere

Det er ikke fordi vi oplever en decideret ny browserkrig – på mange måder er markedsandelene fordelt, med Google Chrome som klar førerhund – men ikke desto mindre er der kommet flere og flere spændende valg på hylderne til dem der gerne vil eksperimentere og prøve noget nyt.

The Sweet Setup har et first look på Arc-browseren fra The Browser Company, som ser rigtig spændende ud (hvis bare den kom til iOS også).

Jeg er selv Safari-mand 90% af tiden, men leger også jævnligt med alternativer på både Mac og mobildimser…bare sådan lige for at se hvilke muligheder der er, og om der er nogle løsninger der fungerer bedre end Safari (for mig).

Oplagte muligheder er fx

  • Brave
  • Firefox
  • Opera
  • Vivaldi
  • Chrome
  • DuckDuckGo
  • Neeva

Et par af mine primære krav er dog god integration med øvrige apps og funktioner, og ikke mindst god sammenhæng og sync på tværs af Mac og iOS-dimser, og der har Apple og Safari selvfølgelig et vist forspring.

Men det sker alligevel jævnligt, at de andre frister med fine nye funktioner, så der er ikke noget der siger, at jeg for altid vil blive hængende i plantagen.

Måske skulle du også prøve en anden browser et par dage?

Update 11. sep

I en YouTube-video fra Snazzy Labs fik jeg også lige tippet om at tjekke Orion-browseren til macOS og iOS.

Det er basalt set en Safari på steroider, med mulighed for fx at flytte tabs ud i en sidebar, og for at installere extensions fra både Chrome og Mozilla.

Jeg brugte den et par dage og var ganske glad for den, men oplevede den især på iDimserne simpelthen for ustabil og hakkende til at kunne leve med det.

Det er dog afgjort en af dem jeg skal holde øje med – hvis kommende opdateringer tackler de (lidt for) mange bugs, så kan det godt blive en udfordrer til tronen herhjemme..

Up next Skov-spir iFOMOS 16 Jeg er selverkendt FOMOholiker når det gælder opdateringer af apps og styresystemer. Ofte mod bedre vidende kaster jeg mig som regel hæmningsløst
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot