|||

Lokkende browsere

Det er ikke fordi vi oplever en decideret ny browserkrig – på mange måder er markedsandelene fordelt, med Google Chrome som klar førerhund – men ikke desto mindre er der kommet flere og flere spændende valg på hylderne til dem der gerne vil eksperimentere og prøve noget nyt.

The Sweet Setup har et first look på Arc-browseren fra The Browser Company, som ser rigtig spændende ud (hvis bare den kom til iOS også).

Jeg er selv Safari-mand 90% af tiden, men leger også jævnligt med alternativer på både Mac og mobildimser…bare sådan lige for at se hvilke muligheder der er, og om der er nogle løsninger der fungerer bedre end Safari (for mig).

Oplagte muligheder er fx

  • Brave
  • Firefox
  • Opera
  • Vivaldi
  • Chrome
  • DuckDuckGo
  • Neeva

Et par af mine primære krav er dog god integration med øvrige apps og funktioner, og ikke mindst god sammenhæng og sync på tværs af Mac og iOS-dimser, og der har Apple og Safari selvfølgelig et vist forspring.

Men det sker alligevel jævnligt, at de andre frister med fine nye funktioner, så der er ikke noget der siger, at jeg for altid vil blive hængende i plantagen.

Måske skulle du også prøve en anden browser et par dage?

Update 11. sep

I en YouTube-video fra Snazzy Labs fik jeg også lige tippet om at tjekke Orion-browseren til macOS og iOS.

Det er basalt set en Safari på steroider, med mulighed for fx at flytte tabs ud i en sidebar, og for at installere extensions fra både Chrome og Mozilla.

Jeg brugte den et par dage og var ganske glad for den, men oplevede den især på iDimserne simpelthen for ustabil og hakkende til at kunne leve med det.

Det er dog afgjort en af dem jeg skal holde øje med – hvis kommende opdateringer tackler de (lidt for) mange bugs, så kan det godt blive en udfordrer til tronen herhjemme..

Up next Skov-spir iFOMOS 16 Jeg er selverkendt FOMOholiker når det gælder opdateringer af apps og styresystemer. Ofte mod bedre vidende kaster jeg mig som regel hæmningsløst
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde