|||

Kagi-abonnement-opdatering

Bare til dem der holder regnskab.

Efter en måned med abonnement på Kagi-søgninger (se den oprindelige post og min midtvejs-status), endte regnskabet således:

Udover de 200 søgninger som er inkluderet i et abonnement på $5, så lavede jeg også 160 ekstra søgninger, til en pris på 1,5 US cents pr stk – og fik en ekstraregning på $2.40, altså cirka 16.26 danske kroner.

Sammenlagt blev det til lige over 50 kroner for en måneds fine søgninger helt uden annoncer og tracking og ballade, og det synes jeg egentlig ikke er urimeligt.

Jeg har dog indrømmet ikke brugt de nye AI-funktioner særlig meget (måske bare en håndfuld gange, der ikke var til test), så det kan være regningen i maj bliver lidt højere, hvis jeg begynder at bruge mere AI.

Men næste trin på abonnements-stigen er $10/md og 700 søgninger, så det giver indtil videre økonomisk mening at blive på $5-niveauet, og betale løbende for den ekstra brug.

Uanset hvad, så bliver jeg afgjort hængende hos Kagi – i hvert fald et par måneder mere.

Jeg ville bare ønske, at søgetjenesten hed noget andet. Det er svært at gøre Kagi til et verbum…

Up next Hookmark – hvorfor har jeg først installeret den app nu? Fin update af Information-appen Jeg har i flere år efterhånden været glad læser af Information. Eller mere specifikt: jeg er glad for avisen, selvom den generelt bare bekræfter min
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde