|||

Kagi-abonnement-opdatering

Bare til dem der holder regnskab.

Efter en måned med abonnement på Kagi-søgninger (se den oprindelige post og min midtvejs-status), endte regnskabet således:

Udover de 200 søgninger som er inkluderet i et abonnement på $5, så lavede jeg også 160 ekstra søgninger, til en pris på 1,5 US cents pr stk – og fik en ekstraregning på $2.40, altså cirka 16.26 danske kroner.

Sammenlagt blev det til lige over 50 kroner for en måneds fine søgninger helt uden annoncer og tracking og ballade, og det synes jeg egentlig ikke er urimeligt.

Jeg har dog indrømmet ikke brugt de nye AI-funktioner særlig meget (måske bare en håndfuld gange, der ikke var til test), så det kan være regningen i maj bliver lidt højere, hvis jeg begynder at bruge mere AI.

Men næste trin på abonnements-stigen er $10/md og 700 søgninger, så det giver indtil videre økonomisk mening at blive på $5-niveauet, og betale løbende for den ekstra brug.

Uanset hvad, så bliver jeg afgjort hængende hos Kagi – i hvert fald et par måneder mere.

Jeg ville bare ønske, at søgetjenesten hed noget andet. Det er svært at gøre Kagi til et verbum…

Up next Hookmark – hvorfor har jeg først installeret den app nu? Fin update af Information-appen Jeg har i flere år efterhånden været glad læser af Information. Eller mere specifikt: jeg er glad for avisen, selvom den generelt bare bekræfter min
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot