|||

Hypernote

Det vælter frem med note-apps i disse måneder, og det er svært ikke at blive fristet.

I gamle dage stod den jo på Evernote, men ellers har jeg længe været rigtig glad bruger af især Drafts og Bear.

Drafts er mest til de hurtige noter, og så til ting jeg ved skal “sendes videre” – fx til en SMS, en blogpost eller lignende.

Bear er en mere permanent notesamling, med podcast-manuskripter, foredrag, kontraktudkast og den slags, og så en samling af taggede citater, klip fra artikler, links, etc.

Jeg savner dog stadig nogle ting i Bear – sammenfoldelige outlines, tabeller, muligheden for at skjule markdown – så jeg er altid på jagt.

På det seneste har jeg været ret fascineret af Craft, som jeg har købt et års abonnement på, uden alligevel helt at gå all-in.

Jeg bruger dog Craft som manus til to forskellige podcasts, fordi man kan samarbejde ret fint.

Også her er der små irritationsmomenter, men Craft fyrer nye versioner og opdateringer afsted nærmest hver uge, så mange af de små problemer bliver faktisk løst.

Massevis af muligheder

Derudover er der så alle de apps jeg kun lige tjekker, men ikke rigtig får testet:

Taio, Supernotes, Collected Notes, Nuclino, Mymind, Flight, Outlinely, Nimbus, Muse og mange flere.

Senest havde jeg kig på Hypernote fra Zenkit, der lader til at lave en ret cool suite af apps – task manager, noter, projektstyring, etc.

Der mangler dog Mac-version af deres apps, og man tager ret hurtigt springet fra gratis til €10-20 om måneden, hvis man skal bruge mere end én af deres apps.

Jeg var dog lidt fristet, fordi Hypernote har en ret cool graf-feature, som ser ud til at kunne give et supernajst overblik i noterne.

VidensgrafVidensgraf

Foreløbig hænger jeg dog altså fast i Drafts, Bear og til dels Craft, selvom ingen af dem er perfekte for mig.

For det føles generelt som om ingen af de mange noteapps er lige i øjet, og så kan jeg jo ligeså godt blive ved det jeg har.

Det lader til at udviklerne har lavet en konspiration om at alle deres apps opfylder cirka 70% af mine ønsker, men ikke de samme 70%.

Så hvis jeg bare kunne plukke frit, så kunne jeg lave en ret perfekt noteapp, lige til mig og mine behov.

Hvis nu bare nogen ville lave en modulær multifunktions-appløsning…

Up next inde i mit tv Drive to Survive Jeg har det ambivalent med biler. Jeg har altid syntes at biler var fantastiske designobjekter, og har tilbragt mange timer med at lytte musik mens
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde