|||

Gear-fest

Nå, så er jeg på jagt igen…

Det er utroligt hvordan jeg med jævne mellemrum ryger ned i et dybt internet-hul i jagten på ‘den bedste’ (for mig) af et eller andet produkt eller en eller anden app eller tjeneste.

På mange måder er det usmageligt materialistisk, omvendt gør det jo ingen skade - især ikke taget i betragtning hvor sjældent jeg egentlig giver efter for fristelsen? Og så er det jo mit arbejde at lave (god) lyd…

Anyway, for tiden er jeg på udkig efter to ting - dels en ny/alternativ interview-mikrofon, dels et nyt interface som gør at jeg kan optage med evt ny mikrofon via /dims/ på iPhone eller iPad (eller computer).

Lige nu er jeg lidt forgabt i henholdsvis en DPA interview-mikrofon og et interface fra CEntrance.

Det er lidt af en udfordring, fordi man jo helst skal høre mikrofoner før man køber, og fordi den slags interfaces også helst skal prøves før man ved om man har fundet det helt rigtige.

Ah, well.

Up next Schyh - det sover Hovsa Kom til at bruge penge…
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft