|||

Gear-fest

Nå, så er jeg på jagt igen…

Det er utroligt hvordan jeg med jævne mellemrum ryger ned i et dybt internet-hul i jagten på ‘den bedste’ (for mig) af et eller andet produkt eller en eller anden app eller tjeneste.

På mange måder er det usmageligt materialistisk, omvendt gør det jo ingen skade - især ikke taget i betragtning hvor sjældent jeg egentlig giver efter for fristelsen? Og så er det jo mit arbejde at lave (god) lyd…

Anyway, for tiden er jeg på udkig efter to ting - dels en ny/alternativ interview-mikrofon, dels et nyt interface som gør at jeg kan optage med evt ny mikrofon via /dims/ på iPhone eller iPad (eller computer).

Lige nu er jeg lidt forgabt i henholdsvis en DPA interview-mikrofon og et interface fra CEntrance.

Det er lidt af en udfordring, fordi man jo helst skal høre mikrofoner før man køber, og fordi den slags interfaces også helst skal prøves før man ved om man har fundet det helt rigtige.

Ah, well.

Up next Schyh - det sover Hovsa Kom til at bruge penge…
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak