|||

Feriearbejde

Jeg er af forskellige årsager havnet i den situation (læs: har anbragt mig selv i den situation), hvor jeg er nødt til at lave en del i det, som burde have været fuld juleferie.

Så tirsdag-til lørdag tilbringer jeg hver dag 2-3 timer på kontoret, med essayskrivning og prompt-kursus, selvom den oprindelige plan var at flyde på sofaen derhjemme med bøger, film, serier og musik.

Det er absolut ikke for at klage – det er jo også min egen skyld – men mere for at sige, at når det nu skal være, så er det faktisk ganske hyggeligt at sidde hernede i feriedagene, når jeg er helt eller næsten helt alene.

Jeg kan koncentrere mig, spille høj musik, og er også mere tilgivende for mine overspringshandlinger 😃

Up next Dagens ristning Floaking
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline