|||

I år havde jeg overraskende - i hvert fald usædvanligt - godt styr på tingene op til feriens begyndelse.

Det havde nok noget at gøre med, at jeg i modsætning til tidligere år ikke skulle forproducere massevis af programmer eller podcasts, og derfor kunne tilrettelægge den sidste uge lidt bedre.

Til gengæld har jeg så - og det plejer jeg ikke - sagt ja til at lave et enkelt interview i løbet af ferien, og måske er det derfor jeg også skriver og svarer på et par arbejdsrelaterede mails, som jeg vel i virkeligheden burde holde mig fra.

Når det er sagt, så føler jeg mig dog temmelig meget i feriestemning, ikke mindst på grund af den altid fornuftige beslutning at starte ferien med at tage ud på en tur så hurtigt som muligt, for at komme væk fra hverdagen.

Nu vil tiden så vise, om feriestemningen også holder hvis jeg bliver ved med at krydse grænsen…

Up next Fra vandretur Vejle Fjord
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration