|||

Farvelcrosoft

Fra og med i dag har jeg ikke længere nogen konto hos Microsoft.

Jeg har ellers været med på rejsen fra Hotmail og en masse DR-konti via Xbox og Outlook og 365 (i 12 forskellige inkarnationer) og Bing AI og hele balladen, men for nylig blev jeg så ekstremt irriteret over uigennemskuelige processer og såkaldte “hjælpesider”, at jeg simpelthen satte mine to konti til sletning.

Ja, to konti – fordi jeg uden at vide det var “kommet til” at lave to, midt i en af de utallige kaotiske processer. Jeg kigger på dig, Teams.

Det er absolut ikke fordi det skal ses som en angrebserklæring mod Microsoft (som næppe er den værste af techgiganterne), eller som en implicit påstand om at Apple – eller Google eller en af de andre – er perfekt. Det er de afgjort ikke. Hverken når det handler om produkter, forretning eller kundeservice. Nogle gange bliver man bare nødt til at trække en streg i sandet.

I dag har jeg så fået en mail fra Microsoft om at det er slut, og det føles rart at rydde lidt op, og have én færre email-service-app-bruger-konto-profil at holde styr på. Så længe det varer…

Up next Ude af komfortzonen Hookmark revisited
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde