|||

Farvelcrosoft

Fra og med i dag har jeg ikke længere nogen konto hos Microsoft.

Jeg har ellers været med på rejsen fra Hotmail og en masse DR-konti via Xbox og Outlook og 365 (i 12 forskellige inkarnationer) og Bing AI og hele balladen, men for nylig blev jeg så ekstremt irriteret over uigennemskuelige processer og såkaldte “hjælpesider”, at jeg simpelthen satte mine to konti til sletning.

Ja, to konti – fordi jeg uden at vide det var “kommet til” at lave to, midt i en af de utallige kaotiske processer. Jeg kigger på dig, Teams.

Det er absolut ikke fordi det skal ses som en angrebserklæring mod Microsoft (som næppe er den værste af techgiganterne), eller som en implicit påstand om at Apple – eller Google eller en af de andre – er perfekt. Det er de afgjort ikke. Hverken når det handler om produkter, forretning eller kundeservice. Nogle gange bliver man bare nødt til at trække en streg i sandet.

I dag har jeg så fået en mail fra Microsoft om at det er slut, og det føles rart at rydde lidt op, og have én færre email-service-app-bruger-konto-profil at holde styr på. Så længe det varer…

Up next Ude af komfortzonen Hookmark revisited
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen