|||

Blog-tweets

Advarsel: det her er meta med metasovs.

Jeg lavede i går en afstemning på Twitter:

“Må man gerne (auto-)poste fra sin blog til sit Twitter-feed, eller er det dårlig SoMe-stil?”

Og efter at knap 1800 personer har set tweetet (ifølge statistikken), og knap 100 har givet deres mening tilkende, er svaret at - tjah, at jeg selv må bestemme?

I skrivende stund er der nemlig næsten præcis 50-50-fordeling mellem “Jaaeh, vi vil ha’ blog!” og “Nej, kun tweets, tak!”

Yay or nay?Yay or nay?

Der er dog også kommet en række kommentarer (og tak for dem!) som bekræfter min egen antagelse, nemlig at det er (mestendels) okay at poste fra bloggen til Twitter, hvis jeg gør det håndholdt.

Jeg skal altså udvælge enkelte blogposts og måske give dem en ekstra kommentar med på vejen, og ikke noget med IFTTT-tricks og anden automatiseret spam, tak.

Så nu prøver vi det lidt - og denne post er altså første skud.

Det hele handler i øvrigt om, at jeg på trods af de moderne(!) 280 tegn stadig synes at Twitter er lidt begrænset, og samtidig selvfølgelig også, at jeg jo trods alt gerne vil have at der er bare en eller to udover mig selv, der læser mine blogskriblerier (selvom det lige så meget er en slags offentlig dagbog som et medie).

Anyway, here we go.

Up next Det smukke bagland Jeg er netop gået igang med tredje sæson af serien Hinterland på Netflix. Det er en stemningsfuld lilleby-krimiserie fra Wales, som i dén grad tager kaffespild
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde