|||

Blog-tweets

Advarsel: det her er meta med metasovs.

Jeg lavede i går en afstemning på Twitter:

“Må man gerne (auto-)poste fra sin blog til sit Twitter-feed, eller er det dårlig SoMe-stil?”

Og efter at knap 1800 personer har set tweetet (ifølge statistikken), og knap 100 har givet deres mening tilkende, er svaret at - tjah, at jeg selv må bestemme?

I skrivende stund er der nemlig næsten præcis 50-50-fordeling mellem “Jaaeh, vi vil ha’ blog!” og “Nej, kun tweets, tak!”

Yay or nay?Yay or nay?

Der er dog også kommet en række kommentarer (og tak for dem!) som bekræfter min egen antagelse, nemlig at det er (mestendels) okay at poste fra bloggen til Twitter, hvis jeg gør det håndholdt.

Jeg skal altså udvælge enkelte blogposts og måske give dem en ekstra kommentar med på vejen, og ikke noget med IFTTT-tricks og anden automatiseret spam, tak.

Så nu prøver vi det lidt - og denne post er altså første skud.

Det hele handler i øvrigt om, at jeg på trods af de moderne(!) 280 tegn stadig synes at Twitter er lidt begrænset, og samtidig selvfølgelig også, at jeg jo trods alt gerne vil have at der er bare en eller to udover mig selv, der læser mine blogskriblerier (selvom det lige så meget er en slags offentlig dagbog som et medie).

Anyway, here we go.

Up next Det smukke bagland Jeg er netop gået igang med tredje sæson af serien Hinterland på Netflix. Det er en stemningsfuld lilleby-krimiserie fra Wales, som i dén grad tager kaffespild
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude