|||

Beta-eventyr

For et par uger siden var jeg crazy og installerede iPadOS 14 betaen på min Padde.

På nær nogle små hik og host er det gået udmærket, så jeg tog springet i går og installerede betaer også på min iPhöne og Maccen.

Indtil videre er det gået overraskende fint - selvom jeg også må sige at især iOS-versionerne er decideret undervældende i år.

Til gengæld har Æble jo givet den max gas på redesign af macOS Big Sur - med, skal vi sige, blandet succes.

Ka-pow!

Anyway, det her er jo ikke noget review - jeg måtte bare lige dele det foreløbig værste beta-uheld:

Jeg forsøgte at placere end kalender-widget på en af skærmene, og pludseligt eksploderede alle mine omhyggeligt vedligeholdte mapper, hvor 90% af mine apps ligger sorteret, så jeg ikke skal swipe frem og tilbage, men i stedet bare dykke ned i mapperne. Det fungerer bedst for mig.

Men lige pludselig havde jeg altså 5-6 skærme, hvor de mange apps lå FULDSTÆNDIG hulter til bulter.

Det var sjove 45 minutter at sortere alting forfra…

Til gengæld fik jeg så sorteret (endnu mere) ud i mine apps, og fik i hvert fald fjernet 8-10 stykker jeg absolut ikke behøver at have liggende.

Hashtag: held i uheld

Up next Mail 2020 Lige inden sommer skrev jeg om den nye email-tjeneste Hey, som pludselig var den nye hotness, med nye funktioner, fokus på privatliv og filtrering, Beta-eventyr 2 - the Stepocalypse Nåmen, jeg installerede jo betaer på iPhone og Mac forleden, efter at have haft beta på Padden i et par uger uden de store issues. Jeg ved
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot