|||

Beta-eventyr

For et par uger siden var jeg crazy og installerede iPadOS 14 betaen på min Padde.

På nær nogle små hik og host er det gået udmærket, så jeg tog springet i går og installerede betaer også på min iPhöne og Maccen.

Indtil videre er det gået overraskende fint - selvom jeg også må sige at især iOS-versionerne er decideret undervældende i år.

Til gengæld har Æble jo givet den max gas på redesign af macOS Big Sur - med, skal vi sige, blandet succes.

Ka-pow!

Anyway, det her er jo ikke noget review - jeg måtte bare lige dele det foreløbig værste beta-uheld:

Jeg forsøgte at placere end kalender-widget på en af skærmene, og pludseligt eksploderede alle mine omhyggeligt vedligeholdte mapper, hvor 90% af mine apps ligger sorteret, så jeg ikke skal swipe frem og tilbage, men i stedet bare dykke ned i mapperne. Det fungerer bedst for mig.

Men lige pludselig havde jeg altså 5-6 skærme, hvor de mange apps lå FULDSTÆNDIG hulter til bulter.

Det var sjove 45 minutter at sortere alting forfra…

Til gengæld fik jeg så sorteret (endnu mere) ud i mine apps, og fik i hvert fald fjernet 8-10 stykker jeg absolut ikke behøver at have liggende.

Hashtag: held i uheld

Up next Mail 2020 Lige inden sommer skrev jeg om den nye email-tjeneste Hey, som pludselig var den nye hotness, med nye funktioner, fokus på privatliv og filtrering, Beta-eventyr 2 - the Stepocalypse Nåmen, jeg installerede jo betaer på iPhone og Mac forleden, efter at have haft beta på Padden i et par uger uden de store issues. Jeg ved
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde